Web o dětech, hrách a zábavě pro nejmenší, i ty starší.

Internetový second hand a outlet ModaNet nabízí kvalitní a levné oděvy z druhé ruky. Zboží, často vůbec nenošené, je dovezeno z Anglie, kde je široká nabídka oblečení všech značek. Velká Británie byla vždy textilovou velmocí a i v dnešní době diktuje směr konfekčnímu oblečení. Oděvy jsou do e-shopu přidávány každý den a nabídka se tak neustále obměňuje. Při větší objednávce lze ušetřit i na poštovném. Každý kus oblečení je navíc opatřen známkou, která udává stav zboží, zákazník se tak může lépe orientovat než jen podle obrázku.

Dětský second hand je zastoupen nejvíce: děti rychle rostou, a proto neustále potřebují další oblečení. V internetovém obchodě ModaNet lze dětem všeho věku pořídit celoroční výbavu od pyžamek a dupaček přes trička a kalhoty až po zimní kombinézy a overaly. Oblečení je kvalitní, nepoškozené a čisté.

Širokou nabídku společenských i volnočasových šatů lze nalézt v sekci dámský second hand. Značkové boží, které by v českých obchodech stálo tisíce korun, jde pořídit za pár set korun, a ženy si tak zde přijdou opravdu na své. Mladé dívky si na e-shopu mohou pořídit spodní prádlo, jež by se jinak styděly vybrat v obchodě. Pokud jde o velikosti, není třeba se bát. Každý kus oděvu je opatřen detailními informacemi o velikosti i rozměrech. V případě, že oblečení přesto nesedí, je samozřejmě možné ho reklamovat.

Pánové ocení především nabídku kompletních obleků, jejichž pořizovací cena je mnohonásobně nižší než v českých obchodech, materiály a střihy jsou rovněž zajímavější. Pánský second hand má také sekci obuv, ve které lze pořídit kromě volnočasových bot například i zimní brusle či kopačky, ostatně celou sportovní výbavu a oblečení: dresy, tepláky, lyžařské kalhoty či kombinézy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 70 Kč
Zobrazit formulář pro nákup